Telefoon:06-30 34 14 10
Het was even stil

Het was de afgelopen weken stil op bloggebied. Het leek of alles wat ik met je wilde delen té banaal was. Een beetje praten over hoe ik jou als HSP kan helpen bij je stressklachten. Lekker belangrijk terwijl verderop in Europa mensen omkomen of wegvluchten voor oorlog. Dat is pas stress!

Nu we een paar weken verder zijn realiseer ik me: we moeten hier verder. Wij kunnen hier niet veel meer doen dan
vluchtelingen opvangen, geld storten, spullen geven en meeleven. Wij hebben hier ons eigen kleine en grote leed. Zijn moe, gespannen, hebben een vol hoofd en wij zijn óók op zoek naar innerlijke rust. Het is niet of of, maar en en. Het kan allemaal naast elkaar bestaan.

Het is niet of of, maar en en. Het kan allemaal naast elkaar bestaan

Het is, denk ik, oké om door te gaan met ons eigen leven, te genieten van alles wat we hier weer mogen en kunnen, en tegelijkertijd ook van alles te voelen, onzeker en angstig te zijn, een gevoel van machteloosheid te ervaren.

Ik probeer iedereen op mijn manier te helpen. Hen, en ook jou.

Bijvoorbeeld tijdens de gratis online workshop ‘HSP & Stress’ waar ik je alle ins en outs vertel over hoogsensitiviteit (HSP) en de hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS) in relatie tot stress.

Je ontdekt alles over die mooie eigenschap van je, leert jezelf (beter) te accepteren en leert meer over de valkuilen van hoogsensitiviteit, zoals de gevoeligheid voor stressklachten, overspanning en burn-out.

Mijn manier om bij te dragen aan een mooiere wereld, zoals jij dat op jouw manier doet. En daarom doorbreek ik, met dankbaarheid voor alles wat ik heb, graag weer de stilte.

 

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Bereid aan jezelf te werken en graag kennismaken? Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Voor als je als HSP af wilt van je stressklachten en er voortaan uit wilt blijven. Meer energie, minder stress. Oftewel: ontspannen leven! Online of in mijn praktijk in Assen.

  • Gratis tips
  • e-book

Een praktisch e-book met alle feiten over hoogsensitiviteit, zodat je jezelf als HSP beter leert kennen. Inclusief gratis 15 waardevolle tips voor meer rust in je HSP-hoofd.

  • online
  • officiële test

Twijfel je nog of je hoogsensitief (HSP) bent of een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS)? Doe de gratis test en ontdek welke eigenschappen je van jezelf herkent in beide typen.

  • online
  • officiële test

Je bent al langere tijd oververmoeid, voelt je gespannen en prikkelbaar. Misschien voel jij je ook angstig en somber, en vergeet je soms dingen of maak je opeens fouten. Via deze test weet je precies hoe serieus jouw stress- en vermoeidheidsklachten zijn. De uitkomsten zijn betrouwbaar.