Telefoon:06-30 34 14 10
Aanbod
 • Assen / online
 • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

 • Assen / online
 • CSR®-methode

Zoek je een coach die jou met praktische, efficiënte en bewezen methoden kan helpen bij jouw hoogsensitiviteit, stressklachten, overspanning of burn-out? Ik help je graag verder met een coachingsprogramma helemaal voor jou op maat en in jouw tempo. De CSR®-methode is bewezen effectief bij het herstel van lichte tot ernstige chronische stress, zoals overspanning en burn-out. Na een Stress-check starten we jouw persoonlijke programma op basis van Mindfulness, ACT, Ademcoaching en/of Reiki. Ben je HSP, dan krijgt dat uiteraard ook alle aandacht.

 • Assen / online
 • 8 weken

Een individuele mindfulnesstraining is een uitkomst als je het niet prettig vindt of als het niet mogelijk is om een mindfulnesstraining te volgen in een groep. We plannen dagen en tijden in overleg. Starten kan op korte termijn en vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar. Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen. De training is in Assen (uiteraard corona-veilig) of online via videobellen.

 • Assen / online
 • 8 weken

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met de 8-weekse ACT-training krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit het leven kunt halen. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik moedig je hiermee aan om lichter  te leven en moeiteloos jezelf te zijn.

 • online
 • 8 weken

Deze officiële 8-weekse mindfulness groepstraining MBSR/MBCT is bewezen effectief bij o.a. stress, overspanning, burn-out, angst en depressie. De eerstvolgende online mindfulness groepstraining start op dinsdagavond 16 maart 2021. De resultaten van een online mindfulnesstraining zijn net zo goed als bij een fysieke training. Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen. Vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar.

 • online / Assen
 • alles over HSP

Tijdens dit individuele gesprek vertel ik aan de hand van de door jou of jouw kind ingevulde HSP-test alles wat er te weten valt over deze mooie eigenschap. Ik ga o.a. in op de werking van het hoogsensitieve brein en sta uitgebreid stil bij de talenten van hoogsensitieve kinderen en volwassenen, maar ook bij mogelijke valkuilen zoals onzekerheid, faalangst, perfectionisme en een laag zelfbeeld. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!

 • Assen / online
 • CSR®-methode

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Mogelijk heb je dan al langere tijd stressklachten, ben je overspannen of burn-out. In een persoonlijke Stress-analyse bespreken we jouw scores op de CSR®-vragenlijst stressklachten en kijken we samen hoe het precies staat met jouw stressklachten, vermoeidheid en cognitieve functies. Je krijgt na afloop een samenvatting van de resultaten, tips en adviezen.

 • online
 • thuis in eigen tempo

Met deze zeer complete, online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind zelfstandig of met (enige) ondersteuning van jou om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in jullie eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning. Nu tijdelijk met 75% korting!

 • Assen / online
 • 5 sessies

Wil je meer rust en ontspanning ervaren? Adem je vaak hoog en snel? De Methode Beter ademen® bestaat uit 5 stappen die je makkelijk integreert in je dagelijkse leven. Het is een complete ademmethode voor structureel meer innerlijke rust, energie, passie en plezier. Je adem gaat omlaag, verruimt en je leert deze in te zetten voor persoonlijke groei. Beter ademen® helpt bij (chronische) hyperventilatie, astma en migraine.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Na het invullen van de Stress-check weet je precies hoe het staat met jouw stressklachten. De vragenlijsten geven samen een compleet beeld van de ernst van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken. De vragenlijsten volgens deze CSR®-methode hebben een wetenschappelijke basis en de uitkomsten zijn betrouwbaar.

 • online
 • thuis in eigen tempo

Hoogsensitieve jongeren zijn snel overprikkeld, denken diep na over alles wat ze ervaren en meemaken, en kennen intense emoties. Stressklachten, onzekerheid, faalangst en perfectionisme komen veel voor. Met deze zeer complete, online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in zijn of haar eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning. Nu tijdelijk met 75% korting!

 • Gratis
 • feiten en achtergronden

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten over het wonderlijke Reiki! Leer over de werking en de geschiedenis van Reiki, de positieve effecten van Reiki op je lichamelijk, mentale en emotionele gezondheid en over onderzoek dat naar Reiki is gedaan. Inclusief energie oefening voor jezelf!

 • online
 • wetenschappelijke basis

Twijfel je of je hoogsensitief (HSP) bent of een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS)? Heb je er wel eens over gehoord, maar weet je niet precies welke kenmerken bij deze eigenschap horen? Doe de gratis HSP/HSS-test en leer jezelf beter kennen. Wil je de uitslag nabespreken of meer weten over hoogsensitiviteit of HSP/HSS? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke HSP-analyse met uitgebreide uitleg, tips en adviezen.

 • Assen / online
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. In 6 weken leer ik je beter te concentreren, meer te ontspannen en lekker te slapen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse, compleet werkboek en online leeromgeving voor thuis. Als ouder kun je bij de mindfulnesstraining aanwezig zijn (graag zelfs!).

 • Assen / online
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? In 6 weken zorgen we er voor dat je beter in je vel zit. Je ervaart rust, ontspanning en meer concentratie. Je leert jezelf veel beter kennen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse, compleet werkboek en online leeromgeving voor thuis. Als ouder kun je eventueel bij de mindfulnesstraining aanwezig zijn.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Twijfel je of je kind hoogsensitief (HSK) is? Heb je er wel eens over gehoord, maar weet je niet precies welke kenmerken bij deze eigenschap horen? Doe de gratis HSP-test en leer je kind beter kennen! Wil je de uitslag nabespreken of meer weten over hoogsensitiviteit? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke HSP-analyse. Dit kan ook voor jezelf.

 • Assen / online
 • 5 lessen

Wil je graag meer rust en ontspanning ervaren? Adem je vaak hoog en snel? Misschien ben je best wat onzeker en perfectionistisch. Wil je graag alles goed doen? Leer de 5 stappen uit de Methode Beter ademen® en je gaat meer rust en ontspanning ervaren, maar ook meer energie en plezier. Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt jezelf. Beter ademen® helpt bij ook hyperventilatie, astma en migraine. Probeer het zelf!

 • Assen
 • individueel

Tijdens deze Reiki 1 cursus geef ik je toegang tot de Reiki-energie en leer ik je om jezelf en je naasten te behandelen met Reiki. Naast de inwijding, mondelinge uitleg en samen oefenen, krijg je een zeer compleet werkboek met uitleg en praktische informatie. Na drie weken plannen we een terugkommoment om Reiki-ervaringen uit te wisselen, eventuele vragen te stellen en de cursus af te ronden. De inwijding en cursus zijn individueel. We nemen de nodige coronamaatregelen.

 • Gratis
 • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.