Telefoon:06-30 34 14 10
Individueel gesprek
Complete Stress-analyse
beschrijving
Stressklachten? Laat me je helpen met een persoonlijke Stress-analyse volgens de CSR®-methode!

Ben je hoogsensitief en ervaar je stressklachten? Voel je je oververmoeid, geïrriteerd en emotioneel uitgeput? Of ben je misschien al overspannen of burn-out? Dan is het tijd om actie te ondernemen en je stressniveau te laten analyseren.

Betrouwbare uitkomsten van de CSR®-methode

Bij onze Stress-analyse kijken we samen naar de ernst van jouw stressklachten en hoe we deze kunnen verminderen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde CSR®-vragenlijsten krijgen we een compleet beeld van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken.

Nabespreking van jouw persoonlijke stress-scores

Na het invullen van de gratis Stress-check bespreken we samen de uitkomsten van jouw stress-scores. Dit kan online of in Assen. Zo weet je precies hoe het staat met de ernst van jouw stressklachten en kunnen we samen werken aan jouw stressherstel.

Verslag als naslagwerk en advies op maat

Je ontvangt na afloop van de Stress-analyse een handige samenvatting met de belangrijkste resultaten, tips en adviezen. Dit kan dienen als naslagwerk voor jezelf, maar ook als vertrekpunt voor een gesprek met je werkgever, bedrijfsarts of je naasten. Indien gewenst kunnen we ook een coachingsprogramma op maat samenstellen om jouw stressklachten aan te pakken.

Download de gratis Stress-check en maak een afspraak

Download de gratis Stress-check en maak een afspraak om samen jouw stress-scores te bespreken. De CSR®-methode is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch en richt zich eerst op het lichamelijk herstel om daarna de psychologische kant aan te pakken. Zo kunnen we jouw stressklachten op een effectieve manier verminderen en kun je weer volop genieten van het leven!. 

Investeer in jezelf voor slechts 75 euro (incl. BTW)

De investering voor de persoonlijke Stress-analyse inclusief het nabespreken van de uitkomsten bedraagt €75,- inclusief BTW. Besluit je een vervolgtraject bij me te volgen, dan is deze Stress-analyse gratis.

Dit is een kleine investering in jezelf, die je veel kan opleveren. Niet alleen krijg je inzicht in de ernst van jouw stressklachten en de belangrijkste oorzaken, maar je ontvangt ook concrete tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. Bovendien kan het verslag dat je na afloop ontvangt dienen als handig naslagwerk. Investeer nu in jezelf en boek een afspraak voor de Stress-analyse.