Telefoon:06-30 34 14 10
Individueel gesprek
Complete Stress-analyse
beschrijving
Over de Stress-analyse

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Mogelijk heb je dan al langere tijd stressklachten, ben je overspannen of burn-out. In een persoonlijke Stress-analyse kijken we samen hoe het precies staat met jouw stressklachten en hoe je weer jezelf kunt worden.

Jouw stress-scores samen nabespreken

Na het invullen van de gratis Stress-check en het persoonlijk nabespreken ervan (in Assen of online), weet je precies hoe het staat met jouw stressklachten. De vragenlijsten geven samen een compleet beeld van de ernst van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken. De vragenlijsten volgens deze CSR®-methode hebben een wetenschappelijke basis en de uitkomsten zijn betrouwbaar.

Verslag als naslagwerk

Je krijgt na de Stress-analyse een samenvatting met de belangrijkste resultaten, tips en adviezen. Handig als naslagwerk voor jezelf of als vertrekpunt voor een gesprek met je werkgever, bedrijfsarts of je naasten.

Wil je een plan om te werken aan je herstel, dan adviseer ik je na afloop een Coachingsprogramma op maat

Gratis Stress-check downloaden

Download nu eerst de gratis Stress-check bestaande uit de officiële CSR®-vragenlijst stressklachten en plan meteen een afspraak in om samen de uitkomsten te bespreken.