Telefoon:06-30 34 14 10
Individueel gesprek
Complete Stress-analyse
beschrijving
Over de Stress-analyse

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Mogelijk heb je dan al langere tijd stressklachten, ben je overspannen of burn-out. In een persoonlijke Stress-analyse volgens de CSR®-methode kijken we samen hoe het precies staat met jouw stressklachten en hoe je weer jezelf kunt worden.

Jouw stress-scores samen nabespreken

Na het invullen van de gratis Stress-check en het persoonlijk nabespreken ervan (in Assen of online), weet je precies hoe het staat met de ernst van jouw stressklachten. De vragenlijsten geven samen een compleet beeld van de mate van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen (o.a. concentratieproblemen, vergeetachtigheid) en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken. De vragenlijsten volgens deze CSR®-methode hebben een wetenschappelijke basis en de uitkomsten zijn dan ook betrouwbaar.

Verslag als naslagwerk

Je krijgt na de Stress-analyse een samenvatting met de belangrijkste resultaten, tips en adviezen. Handig als naslagwerk voor jezelf of als vertrekpunt voor een gesprek met je werkgever, bedrijfsarts of je naasten.

Wil je een plan om te werken aan je stressherstel, dan adviseer ik je na afloop een Coachingsprogramma op maat.

Gratis Stress-check downloaden

Download de gratis Stress-check bestaande uit de officiële CSR®-vragenlijst stressklachten en plan meteen een afspraak in om samen de uitkomsten te bespreken. 

Over de CSR®-methode

Als Stress- en burn-outcoach ben ik opgeleid in de CSR®-methode. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch. En anders dan andere stresscoaching, omdat eerst de lichamelijke klachten die horen bij chronische stress worden aangepakt, en daarna pas de psychologische kant. Logisch ook, want als je oververmoeid bent en je geheugen en concentratie laten je in de steek, dan kun je geen nieuwe kennis opnemen of aan jezelf werken. Dan is het belangrijk eerst lichamelijk te herstellen. Eerst fysiek, dan mentaal!

Herstellen van je overspanning of burn-out is maatwerk: het hangt af van je voorgeschiedenis, je huidige situatie, wat je nog wel en niet kunt en natuurlijk wat bij je past. Ik ken de do’s en don’ts voor effectief stressherstel en kan je goed helpen bij alle stappen op weg daar naar toe.