Telefoon:06-30 34 14 10
Mindfulness & ACT

Mindfulnesstraining MBSR/MBCT

Draait je drukke hoofd overuren? Slaap je slecht, ben je vaak moe of voel je je onrustig? Weet je niet hoe je om moet gaan met de moeilijke gebeurtenissen in je leven? In 8 weken leer ik je tijdens een 1-op-1 officiële Mindfulnesstraining MBSR/MBCT je gedachten tot rust te brengen, je lichaam en emoties beter te voelen en je meer te ontspannen. Je leert jezelf beter kennen en uit je automatische patronen te stappen. Je zit weer lekker in je vel. 

Mindfulnesstrainingen geef ik individueel (via videobellen of in Assen); zowel aan volwassenen als aan kinderen en jongeren. Lees hieronder alle mogelijkheden. 

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent?

Een fijn vervolg op de mindfulnesstraining, maar ook zonder ervaring met mindfulness te volgen. Lees hieronder meer over deze fijne training.

Resultaten van Mindfulness & ACT
Je hebt minder stress
Je piekert minder
Je zit lekkerder in je vel
Je geniet meer van dit moment
Je kunt je beter ontspannen
Je ervaart meer rust
Je slaapt beter
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je kunt je beter concentreren
Je lichamelijke klachten nemen af
 

Bekijk alle mogelijkheden voor Mindfulness & ACT hieronder.

  • Assen / online
  • 8 weken

Zit jij veel in je hoofd, voel jij je vaak onrustig en moe? Wil je leren hoe je anders kunt omgaan met moeilijke dingen in je leven? Kortom, wil jij weer rust en ontspanning ervaren in je hoofd en lijf? Een 8-weekse individuele mindfulnesstraining is een mindful coachingsprogramma waarbij we inzoomen op jouw hulpvraag. Uiteraard nemen we daarin jouw eventuele valkuilen rond hoogsensitiviteit mee. Mindfulness is bewezen effectief bij stress, angst en depressie. Vergoeding is mogelijk door je werkgever of zorgverzekeraar. Je kunt in augustus starten.

  • Assen / online
  • 6 sessies

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met de 8-weekse ACT-training krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit het leven kunt halen. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik moedig je hiermee aan om lichter te leven en moeiteloos jezelf te zijn.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Een klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvende coachingsessie van 30 minuten. We maken kennis en ik hoor graag waar jij hulp bij zoekt, zodat ik je meteen een eerste tip of advies kan geven. Voelt het goed? Dan maken we vervolgafspraken. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Assen, maar we kunnen ook (video)bellen!

  • Gratis
  • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.

  • Assen / online
  • alles over HSP

Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP/HSS-test alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit (HSP) of de hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS). Uiteraard op basis van de laatste wetenschappelijke kennis. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!