Telefoon:06-30 34 14 10
Mindfulness & ACT-training

Mindfulnesstraining

Heb je last van stress- of spanningsgerelateerde klachten? Draait je drukke piekerhoofd overuren? Slaap je slecht, ben je vaak moe of onrustig? Er zijn een heleboel redenen om een 8-weekse Mindfulnesstraining MBSR/MBCT te volgen. Met de praktische mindfulnessoefeningen leer je o.a. jezelf beter te concentreren, je gedachten tot rust te brengen en je meer te ontspannen.

Mindfulnesstrainingen geef ik individueel en in groepen; zowel aan volwassenen als aan kinderen en jongeren. Lees hieronder alle mogelijkheden. 

ACT-training

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met de 8-weekse ACT-training krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit het leven kunt halen. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik moedig je hiermee aan om lichter te leven en moeiteloos jezelf te zijn. Een fijn vervolg op de mindfulnesstraining, maar ook zonder ervaring met mindfulness te volgen. Lees hieronder meer over deze fijne training.

Resultaten van Mindfulness & ACT
Je hebt minder stress
Je piekert minder
Je zit lekkerder in je vel
Je geniet meer van dit moment
Je kunt je beter ontspannen
Je ervaart meer rust
Je slaapt beter
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je kunt je beter concentreren
Je lichamelijke klachten nemen af
 

Bekijk alle mogelijkheden voor Mindfulness & ACT hieronder.

 • Assen / online
 • 8 weken

Een 8-weekse individuele mindfulnesstraining is een mindful coachingsprogramma waarbij we inzoomen op jouw hulpvraag. Mindfulness is bewezen effectief bij stress, overspanning, burn-out, angst, depressie en chronische pijn. Starten kan op korte termijn en vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar. Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen.

 • Assen / online
 • 8 weken

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met de 8-weekse ACT-training krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit het leven kunt halen. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik moedig je hiermee aan om lichter te leven en moeiteloos jezelf te zijn.

 • Assen / online
 • alles over HSP

Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP/HSS-test alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit (HSP) of de hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS). Uiteraard op basis van de laatste wetenschappelijke kennis. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!

 • Gratis
 • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.

 • op locatie in Assen
 • 8 weken

Deze officiële 8-weekse mindfulness groepstraining MBSR/MBCT is bewezen effectief bij o.a. stress, overspanning, burn-out, angst en depressie. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we voorlopig nog niet fysiek bij elkaar komen. Daarom is de eerstvolgende groepstraining in Assen gepland in het najaar van 2021. Meld je vast aan! Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen. Vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar.

 • Assen / online
 • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

 • online
 • ma 14 juni 2021 | 19.30 uur

Ervaar wat mindfulness en ademcoaching jou kunnen opleveren met deze gratis online workshop tijdens de Week van de HSP! Ik vertel je meer over mindfulness en ademcoaching, maar we gaan vooral praktische oefeningen doen. Zo ervaar je meteen meer rust en ontspanning aan het einde van de avond. Ook is er gelegenheid voor vragen over jouw hoogsensitiviteit en kun je ervaringen uitwisselen met andere HSP'ers. Het wordt een afwisselende en ontspannen avond.