Telefoon:06-30 34 14 10
Mindfulness

Heb je last van stress- of spanningsgerelateerde klachten? Draait je drukke piekerhoofd overuren? Slaap je slecht, ben je vaak moe of onrustig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. Met de praktische mindfulnessoefeningen leer je jezelf beter te concentreren, je gedachten tot rust te brengen en je meer te ontspannen. Mindfulnesstrainingen geef ik aan volwassenen, jongeren en kinderen. Uiteraard afgestemd op de leeftijd, maar met dezelfde wetenschappelijk bewezen effecten.

Ook mindfulnesstraining voor jongeren en kinderen

Een 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT voor volwassenen kun je bij mij individueel volgen of in een kleine groep. Aan jongeren en kinderen geef ik een 6-weekse individuele mindfulnesstraining. Online of in mijn praktijk in Assen. 

Resultaten van mindfulness
Je hebt minder stress
Je piekert minder
Je zit lekkerder in je vel
Je geniet meer van dit moment
Je kunt je beter ontspannen
Je ervaart meer rust
Je slaapt beter
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je kunt je beter concentreren
Je lichamelijke klachten nemen af
 

Bekijk alle mogelijkheden voor mindfulness hieronder.

 • online / Assen
 • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

 • online / Assen
 • 14 sessies

Wil jij worden wie je bent? Leer in dit uitgebreide coachingstraject jezelf te vinden met behulp van jouw persoonlijke HSP-analyse, gevolgd door een volledige 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT, alle 5 stappen van de Methode Beter ademen® en reiki. Met beide voeten stevig op de grond leer jij je eigen pad te volgen. Je ervaart de kracht en rust van helemaal jezelf zijn.

 • online / Assen
 • 8 weken

Heb je last van stress- of spanningsgerelateerde klachten? Draait je drukke piekerhoofd overuren? Slaap je slecht, ben je vaak moe of onrustig? Dan is deze achtweekse groepstraining mindfulness MBSR/MBCT net iets voor jou! Een online groep bestaat uit maximaal 4 personen en de groepstraining in Assen uit maximaal 6 personen. Uiteraard worden de corona-maatregelen nageleefd. Een groep start zodra er voldoende aanmeldingen zijn, dus meld je vast aan..

 • online / Assen
 • 8 weken

Wil je weer lekker in je vel zitten? De oorzaken van je stress of burn-outklachten aanpakken? Je hoofd leeg maken, je beter concentreren en weer ontspanning ervaren? Samen gaan we aan de slag in deze individuele 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT. We plannen dagen en tijden in overleg. Starten kan vaak snel en vergoeding is mogelijk! Eventueel inclusief uitgebreide HSP-analyse (60-90 minuten) en een Reiki-afstandsbehandeling.

 • online
 • thuis in eigen tempo

Met deze online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind zelfstandig of met (enige) ondersteuning van jou om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in jullie eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning! In september voor 149 euro (ipv 195 euro) en met gratis consult.

 • online
 • thuis in eigen tempo

Hoogsensitieve jongeren zijn snel overprikkeld, denken diep na over alles wat ze ervaren en meemaken, en kennen intense emoties. Stressklachten, onzekerheid, faalangst en perfectionisme komen veel voor. Met deze online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in zijn of haar eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning! In september voor 149 euro (ipv 195 euro) en met gratis consult.

 • Assen
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. In 6 weken leer ik je beter te concentreren, meer te ontspannen en lekker te slapen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse.

 • online / Assen
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? In 6 weken zorgen we er voor dat je beter in je vel zit. Je ervaart rust, ontspanning en meer concentratie. Je leert jezelf veel beter kennen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse.

 • Gratis
 • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.

 • duotraining
 • met je mantelzorger

TANDEM is een 8-weekse mindfulnesstraining voor mensen met dementie in een vroege fase én hun mantelzorgers. Ontwikkeld en wetenschappelijk onderzocht aan de universiteit van Maastricht met steun van o.a. Alzheimer Nederland. Met bewezen positieve invloed op het welzijn en de kwaliteit van leven van de deelnemer met dementie én de mantelzorger.