Telefoon:06-30 34 14 10
Mindfulness

Heb je last van stress- of spanningsgerelateerde klachten? Draait je drukke piekerhoofd overuren? Slaap je slecht, ben je vaak moe of onrustig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. Met de praktische mindfulnessoefeningen leer je jezelf beter te concentreren, je gedachten tot rust te brengen en je meer te ontspannen. Mindfulnesstrainingen geef ik aan volwassenen, jongeren en kinderen. Uiteraard afgestemd op de leeftijd, maar met dezelfde wetenschappelijk bewezen effecten.

Een 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT voor volwassenen kun je bij mij individueel volgen of in een kleine groep. In Assen of online.

Ook diverse mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren

Aan kinderen en jongeren geef ik een 6-weekse individuele mindfulnesstraining. In mijn praktijk in Assen of via videobellen. Een alternatief is het voordelige online mindfulnesspakket voor thuis. Hiermee kan je kind of jongere thuis een 6-weekse mindfulnesstraining volgen. Inclusief een aantal oefeningen voor ouders!

Resultaten van mindfulness
Je hebt minder stress
Je piekert minder
Je zit lekkerder in je vel
Je geniet meer van dit moment
Je kunt je beter ontspannen
Je ervaart meer rust
Je slaapt beter
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je kunt je beter concentreren
Je lichamelijke klachten nemen af
 

Bekijk alle mogelijkheden voor mindfulness hieronder.

 • Assen / online
 • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

 • Assen / online
 • 8 weken

Een individuele mindfulnesstraining is een uitkomst als je het niet prettig vindt of als het niet mogelijk is om een mindfulnesstraining te volgen in een groep. We plannen dagen en tijden in overleg. Starten kan op korte termijn en vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar. Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen. De training is in Assen (uiteraard corona-veilig) of online via videobellen.

 • Assen / online
 • 8 weken

Moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden horen bij het leven. Het is de kunst er slim mee om te gaan. Hoe zou het zijn om niet meer te vechten tegen angst en pijn of ervoor weg te vluchten? Dat je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent? Met de 8-weekse ACT-training krijg je de beste ACT-technieken en oefeningen aangereikt waarmee je meer uit het leven kunt halen. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik moedig je hiermee aan om lichter  te leven en moeiteloos jezelf te zijn.

 • online
 • 8 weken

Deze officiële 8-weekse mindfulness groepstraining MBSR/MBCT is bewezen effectief bij o.a. stress, overspanning, burn-out, angst en depressie. De eerstvolgende online mindfulness groepstraining start op dinsdagavond 16 maart 2021. De resultaten van een online mindfulnesstraining zijn net zo goed als bij een fysieke training. Inclusief onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met video's en geluidsbestanden voor thuis en een gedrukt werkboek met extra uitleg, huiswerk en invuloefeningen. Vergoeding is mogelijk door werkgever of zorgverzekeraar.

 • online
 • thuis in eigen tempo

Met deze zeer complete, online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind zelfstandig of met (enige) ondersteuning van jou om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in jullie eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning. Nu tijdelijk met 75% korting!

 • online
 • thuis in eigen tempo

Hoogsensitieve jongeren zijn snel overprikkeld, denken diep na over alles wat ze ervaren en meemaken, en kennen intense emoties. Stressklachten, onzekerheid, faalangst en perfectionisme komen veel voor. Met deze zeer complete, online 6-weekse mindfulnesstraining leert je kind om meer te ontspannen, lekker te slapen, minder te piekeren en beter te concentreren. Thuis en in zijn of haar eigen tempo. Met een volledig online leeromgeving en een aantrekkelijk werkboek dat je kind thuisgestuurd krijgt. Je kunt als ouder(s) ook zelf meedoen met oefeningen voor volwassenen. Zo werken jullie samen aan minder stress en meer ontspanning. Nu tijdelijk met 75% korting!

 • Assen / online
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. In 6 weken leer ik je beter te concentreren, meer te ontspannen en lekker te slapen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse, compleet werkboek en online leeromgeving voor thuis. Als ouder kun je bij de mindfulnesstraining aanwezig zijn (graag zelfs!).

 • Assen / online
 • 1-op-1 begeleiding

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Ben je onzeker over jezelf, vaak angstig of verdrietig? In 6 weken zorgen we er voor dat je beter in je vel zit. Je ervaart rust, ontspanning en meer concentratie. Je leert jezelf veel beter kennen. Inclusief persoonlijke HSP-analyse, compleet werkboek en online leeromgeving voor thuis. Als ouder kun je eventueel bij de mindfulnesstraining aanwezig zijn.

 • Gratis
 • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.