Telefoon:06-30 34 14 10
Eindelijk jouw veranderwens bereiken
Hypnotherapie
beschrijving
aanpak
ervaringen
Herken je dit?

Je hebt een sterke wilskracht en al van alles geprobeerd. Toch lukt het je maar niet om die ene verandering die je al zo lang wilt voor elkaar te krijgen. Het lijkt wel of er on(der)bewust iets is wat je tegenhoudt. Misschien iets uit je verleden of een negatieve gedachte die je ooit over jezelf bent gaan geloven. Hypnotherapie werkt op een diep niveau aan een duurzame verandering. En voor allerlei soorten veranderwensen die je hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe zou het bijvoorbeeld voor je zijn als jij...

- je ontspannen en zelfverzekerd voelt in contacten met mensen? Dat je je op je gemak voelt en jezelf kan zijn, waar je ook bent en met wie je ook bent. Of dat nu op je werk is, op een verjaardag of feestje. Je bent oké met wie je bent en niet bang dat een ander je niet aardig vindt. 

- voor je mening durft uit te komen. Dat je 'gewoon' durft te zeggen wat je vindt en wat je voelt en je niet druk maakt over wat die ander daarvan vindt.

- de lat minder hoogt legt voor jezelf. Je doet wat je kunt en bent tevreden met het resultaat dat je daarmee bereikt. Je maakt je niet meer zo druk als je eens iets bent vergeten of een foutje hebt gemaakt.

- steeds vaker het lef hebt om te kiezen voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn? Je maakt keuzes die jou gelukkig maken, en laat je niet leiden door wat een ander daarvan (mogelijk) vindt.

- lekker in je vel zit. Je bent weer lekker aan het sporten, je eet gezond en bent eindelijk die extra kilo's kwijtgeraakt waardoor je je fit en energiek voelt.

- weer lekker kunt slapen en uitgerust opstaat. Je slaapt makkelijk in en slaapt de hele nacht door. Zodat je s' ochtends uitgerust aan je dag begint. 

 

Kies dan voor hypnotherapie

In een drietal sessies (intake + 2 hypnosesessies) werken we diep in op jouw onderbewustzijn, zodat we daar blijvende veranderingen aanbrengen die leiden tot een ontspannen, lichter leven.

In hypnose voel je je ontspannen en gefocust tegelijkertijd. Je hoort alles wat ik zeg en raakt op geen enkel moment de controle kwijt. We vinden antwoorden, oplossingen en nieuwe inzichten in je onderbewuste, zodat je minder afhankelijk bent van je wilskracht en doorzettingsvermogen om jouw veranderwensen te realiseren. Je laat stressvolle ervaringen en emoties los, klachten verminderen of verdwijnen, en zo ontstaat ruimte voor positieve gedachten, rust en ontspanning, zelfvertrouwen en geluk.

 

 

Aan het einde van het traject...

- heb jij je onderbewuste blijvend veranderd. Je merkt hoe je nieuwe gedrag je veel gemakkelijker afgaat. 
- voel je je ontspannen en tevreden. Je nieuwe gedrag maakt dat je jezelf kan zijn, waar je ook bent en met wie je ook bent. Je piekert niet meer en je lichaam voelt ontspannen aan.
- begin je na een herstellende slaap fit en energiek aan je dag. Je slaapt beter, waardoor je het leven en alle uitdagingen die daarbij horen weer beter aankunt.
- ben je oké met wie je bent. Je accepteert jezelf zoals je bent en vindt jezelf goed zoals je bent. Het hoeft niet anders of beter.
- voel je je zelfverzekerd. Je durft te zeggen wat je vindt en voelt en gaat situaties of mensen niet meer uit de weg. Jij mag er zijn!
- ervaar je minder fysieke (pijn)klachten. Je kunt weer meer genieten van je leven.
- leef je gezonder. Je hebt het sporten weer opgepakt, eet gezonder en valt als vanzelf die extra kilo's af.

Jouw investering

De investering voor dit hypnotherapie traject is tijdelijk ter introductie 295 euro (incl. BTW). 

Resultaten van hypnotherapie
Je veranderwens is bereikt
Je voelt je ontspannen
Je zit lekker in je vel
Je geniet weer van het leven
Je zorgt goed voor jezelf
Je accepteert wie je bent
Je krijgt
Uitgebreide intake
Evaluatiegesprek
Hypnosesessies (2)
 
Veelgestelde vragen
Wat is hypnotherapie en waar helpt het bij?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm die inwerkt op het onderbewuste. Je kunt het voor ontzettend veel klachten inzetten. Bijvoorbeeld om: - meer zelfvertrouwen te krijgen - minder te piekeren - je verleden los te laten - je angsten, paniek en zorgen los te laten - je grenzen te leren aangeven - lichamelijke klachten te verbeteren - te stoppen met een ongezonde leefstijl - beter te slapen

Raak ik de controle over mezelf kwijt in hypnose?

Nee, op geen enkele manier. Jij blijft in controle en kunt op ieder moment (als je dat wilt) je hypnose beëindigen. Ook hoor je alles wat ik tegen je zeg. Dat is ook nodig, anders kun je mijn aanwijzingen om jezelf in hypnose te brengen niet opvolgen. Hypnose is een techniek die iedereen kan leren, er is niets magisch of zweverigs aan.

Wat kan ik verwachten van een hypnosessie?

De eerste sessie is een kennismakingsgesprek en tegelijkertijd een intake. We hebben het samen uitgebreid over jouw veranderwens en ik leg je precies uit wat we gaan doen. Op basis van al die informatie bereid ik een tweede sessie voor, waarin de daadwerkelijke hypnose plaatsvindt. Tijdens die tweede sessie leg ik vooraf opnieuw uit wat we doen en begeleid ik je vervolgens heel rustig en geleidelijk naar een diepe ontspanning en focus in jezelf: hypnose. Mogelijk komen herinneringen, gevoelens, beelden en antwoorden naar boven, waar je normaal gesproken niet zo snel bij kunt. Ze zitten diep verborgen in je onderbewustzijn. Misschien vind je dat de eerste keer een beetje spannend of voel je je wat kwetsbaar. Weet dat jij de controle hebt en houdt in een sessie. Op ieder moment kun je deze beëindigen door simpelweg je ogen weer te openen. Hypnotherapie zorgt op een diep niveau voor verwerking en vrijheid, zodat je daarna meer ontspannen verder kunt. Na deze hypnosesessie evalueren we samen en overleggen we of een extra sessie nog nodig is.

Uitgebreid intakegesprek vooraf

Tijdens het intakegesprek gaan we uitgebreid in op jouw veranderwens(en), zodat ik na ons gesprek op basis van alle informatie de daadwerkelijke hypnosesessie (die plaatsvindt tijdens onze tweede afspraak) grondig kan voorbereiden.

Hypnosesessie

Tijdens onze tweede afspraak vindt de daadwerkelijke hypnose plaats. In hypnose ervaar je diepe ontspanning en focus op jezelf. Je kritische geest die jouw huidige gedrag steeds in stand heeft gehouden omzeilen we hiermee, zodat ik rechtstreeks suggesties kan geven aan jouw onderbewustzijn om nieuw gedrag bij jou te 'installeren'. We hebben samen al besproken wat je precies wilt veranderen, dus je weet van tevoren al precies wat er gaat gebeuren.


Evaluatiegesprek

Je nieuwe gedrag moet soms even de tijd krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom spreken we na een aantal weken telefonisch af om te bespreken hoe het gaat. Mocht het wenselijk zijn, dan plannen we een extra hypnosesessie in. Soms heeft nieuw gedrag namelijk meer nodig dan één sessie.

Ervaringen

Lees hieronder wat deelnemers vertellen over hypnotherapie.

Hypnotherapie

“Beide hypnosesessies heb ik als heel bijzonder ervaren. Van tevoren dacht ik dat ik misschien niet in hypnose te krijgen zou zijn, maar niets bleek minder waar. Ik heb het als heel fijn ervaren en voelde me helemaal veilig. En het heeft goed geholpen. Ik durf nu makkelijker af te stappen op nieuwe mensen en nieuwe dingen te ondernemen. Ook zit ik relaxter in mijn auto, wat ik voorheen altijd heel stressvol vond.”

Hypnotherapie

“Ik had al jarenlang een ongezonde leefstijl, waar ik met mijn bewustzijn maar niets aan leek te kunnen veranderen. Via hypnotherapie ontdekte ik de oorzaak van dit ongezonde gedrag, waarna Sabiene hier via hypnose veranderingen in heeft aangebracht. Het kost me nu geen moeite meer om 'maat' te houden en mijn grenzen te bewaken.”

Hypnotherapie

“Twee dagen na de hypnosesessie werden de opvliegers ineens duidelijk minder. Minder vaak en minder heftig. Kortom, de opvliegerklachten zijn echt afgenomen. Ook mijn nachtrust is verbeterd. Ik val sneller weer in slaap.”