Telefoon:06-30 34 14 10
Worstelen met jezelf

Zo’n vers nieuw jaar dat voor je ligt lijkt in december de oplossing voor alles. Je neemt je voor meer tijd te nemen voor rust en ontspanning, belooft jezelf je niet meer overal zo druk over te maken en besluit nu echt gezonder te eten en meer te bewegen. Kortom, je gaat de dingen anders en beter doen om weer volop energie te hebben en lekker in je vel te zitten.

En dan is het opeens zover: de eerste week van januari zit er alweer op. De feestdagen zijn achter de rug en alles is weer terug naar ‘normaal’. En als je eerlijk bent, baal je nu al dat er eigenlijk niets is veranderd. Je hoopte stiekem dat het nieuwe jaar of die kerstvakantie je als vanzelf meer energie zou brengen, maar niets is minder waar. Sterker nog: je kunt het steeds moeilijker opbrengen om naar je werk te gaan of weer online in te loggen voor de zoveelste vergadering.  

Logisch ook, want wat verandert er nu eigenlijk als de klok op 31 december 12 uur ’s nachts heeft geslagen? Waarom zouden al die dingen waar je in het oude jaar mee worstelde in het nieuwe jaar opeens vanzelf gaan? Alsof een schaal oliebollen, champagne en al die keiharde knallen zorgen voor plotselinge magie in je leven.

En dus sta je ook in dit nieuwe jaar 's ochtends al moe op, omdat je weer niet lekker hebt geslapen

En dus sta je ook in dit nieuwe jaar ’s ochtends al moe op, omdat je weer niet lekker hebt geslapen. Je maakt je nog steeds druk om die collega die het altijd beter lijkt te weten. Je blijft gebeurtenissen en gesprekken maar herhalen in je hoofd en jezelf afvragen wat je beter anders had kunnen doen of zeggen. Je hoofd maakt weer overuren en je lichaam voelt onrustig, strak en pijnlijk.

Als je dit herkent, is het moment aangebroken om nú hulp te zoeken en niet langer uit te stellen. Want echt, als je zo door blijft gaan raak je vanzelf overspannen of burn-out. Het duurt vaak wel tot 2 jaar voordat je dan weer de oude bent. Geloof me, dat wil je echt niet. Daarmee spreek ik uit eigen ervaring, maar ook uit die van veel van mijn klanten.

Hoe eerder je erbij bent, hoe eerder je weer vol energie zit en de dingen kunt doen die je het liefste doet. Je hoofd wordt weer helder en rustig en je lichaam voelt weer ontspannen. ’s Avonds heb je weer energie over voor die leuke hobby of studie. Heerlijk vooruitzicht toch?

Wees eens eerlijk: kun jij ook wat hulp gebruiken? Wat houdt je dan tegen? Tijd? Geld? Je zult zien dat bezig zijn met persoonlijke groei je tijd oplevert. En voor iedere beurs is een passende oplossing. Stuur me vrijblijvend een bericht als jij wel klaar bent met dat geworstel in je eentje. Dan kijken we samen hoe je dit nieuwe jaar wel energiek en ontspannen kunt afsluiten. 

  • Assen / online
  • 8 weken

Zit jij veel in je hoofd, voel jij je vaak gespannen en moe? Wil je leren hoe je anders kunt omgaan met moeilijke dingen in je leven? Kortom, wil jij weer rust en ontspanning ervaren in je hoofd en lijf? Een 8-weekse individuele mindfulnesstraining is een mindful coachingsprogramma waarbij we inzoomen op jouw hulpvraag. Uiteraard nemen we daarin jouw eventuele valkuilen rond hoogsensitiviteit mee. Mindfulness is bewezen effectief bij stress, angst en depressie. Vergoeding is mogelijk.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Bereid aan jezelf te werken en graag kennismaken? Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Voor als je als HSP af wilt van je stressklachten en er voortaan uit wilt blijven. Meer energie, minder stress. Oftewel: ontspannen leven! Online of in mijn praktijk in Assen.

  • Assen / online
  • halfjaarprogramma

Je hebt een 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd, die je goed heeft gedaan. Je bent bewuster gaan leven en voelt tegenwoordig beter hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Toch is het allemaal wat weggezakt en merk je dat je de laatste tijd niet meer zo lekker in je vel zit. Bovendien wil je verder met je persoonlijke groei. Je wilt vaker bewuste keuzes maken, die écht bij jou passen. Ook als dat spannend is.

  • e-book + video + audio
  • direct starten

Jouw HSP-hoofd maakt overuren. Dat volle, drukke hoofd geeft je een gevoel van spanning en onrust. Je staat altijd 'aan' en kunt je uitknop niet vinden. Deze mini-training brengt rust in je HSP-hoofd! Je leert op een eenvoudige, praktische manier kennismaken met mindfulness. Inclusief e-book met uitleg en oefeningen en een online leeromgeving met video's en geluidsbestanden.