NeverMindzz

Mindfulness & coaching bij hoogsensitiviteit, stress en burn-out

Sabiene Seip | Assen

Stiltedag

Stiltedag op 16 februari 2020

Een stiltedag is een heerlijke dag voor jezelf en dé manier om de kracht van mindfulness te ervaren. Een hele dag tijd en aandacht voor jezelf. Even niets moeten, alleen maar ‘zijn’ in het moment en een fijne onderbreking van je dagelijkse drukke leven. We brengen deze zondag door op een mooie, stille en sfeervolle locatie in de omgeving van Assen (Schoonloo).

Wat is een stiltedag?

Een stiltedag betekent dat je als deelnemer de hele dag stil bent, maar niet dat we de hele dag stil zitten. Naast een aantal begeleide meditaties staan ook mindful bewegen (lichte yoga) en mindful wandelen op het programma.

Als deelnemer blijf je de hele dag in stilte, ook tijdens de lunch, waardoor je nog beter kunt luisteren naar de gedachten en gevoelens die de boventoon bij je voeren. Wat gebeurt er allemaal als je stil wordt? Als er een dag niets van je verwacht wordt en je helemaal niets hoeft?

Voor wie?

Deze dag is iets voor jou als je jezelf een dosis rust en aandacht gunt. Ook als mindfulness helemaal nieuw voor je is, ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden.

Kosten en praktische informatie

De kosten bedragen 69 euro per persoon (inclusief koffie, thee en water, (gezond) lekkers tussendoor en een veganistische lunch).

Datum: zondag 16 februari 2020
Tijd: 10-16 uur
Locatie: Schoonloo (15 km van Assen)

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan via het formulier op de website of de contactgegevens onderaan deze pagina.

Stuur je bericht

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? 
Neem vrijblijvend contact met me op!

Ik meld me aan voor Tips over HSP en mindfulness