Telefoon:06-30 34 14 10
Reiki

Het Japanse woord 'Reiki' kun je in het Nederlands het best vertalen met 'universele levensenergie'. Zonder energie geen leven en alles om ons heen en in onszelf bestaat uit energie. Soms voel je je energiek, soms 'stroomt' het allemaal niet zo lekker. Je ervaart dan een blokkade. Een Reiki-zelfbehandeling is een zachte, vriendelijke methode waarbij je voelt dat je energie weer gaat stromen, dat blokkades verdwijnen, emoties loskomen en pijnklachten verzachten of zelfs verdwijnen. Reiki geeft je diepe ontspanning, ontgift, versterkt je levensenergie en brengt je meer in contact met jezelf en met je intuïtie. Het zet tegelijkertijd een proces van innerlijke bewustwording en groei in gang. Je leert om uit je hoofd te gaan en weer te voelen met je hart en buik. Jezelf leren te behandelen met Reiki is een fijne aanvulling op mindfulness en ademcoaching en ze versterken elkaar. 

Reiki helpt me om meer rust te krijgen en om sneller en meer ontspannen in slaap te vallen

Reiki kent drie graden: de eerste, tweede en derde graad. Elke graad staat voor een bepaalde manier van kennen en kunnen en werkt op verschillende niveaus door. Als Reiki-master kan ik je toegang geven tot de Reiki-energie en je leren om jezelf te behandelen in de praktische cursus Reiki 1. 

Resultaten van Reiki
Je ervaart diepe ontspanning
Je voelt je energie weer stromen
Je zit lekkerder in je vel
Je pijnklachten verlichten
Je kunt beter slapen
Je verbindt je met je intuïtie
Je blokkades verdwijnen
Je ervaart meer rust
Je ervaart persoonlijke groei
Je leert jezelf beter kennen
Informatie over de cursus Reiki 1 en mijn gratis e-book over Reiki vind je hieronder
  • Gratis
  • feiten en achtergronden

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten over het wonderlijke Reiki! Leer over de werking en de geschiedenis van Reiki, de positieve effecten van Reiki op je lichamelijk, mentale en emotionele gezondheid en over onderzoek dat naar Reiki is gedaan. Inclusief energie oefening voor jezelf!

  • Assen
  • individueel

Tijdens deze Reiki 1 cursus geef ik je toegang tot de Reiki-energie en leer ik je om jezelf en je naasten te behandelen met Reiki. Naast de inwijding, mondelinge uitleg en samen oefenen, krijg je een zeer compleet werkboek met uitleg en praktische informatie. Na drie weken plannen we een terugkommoment om Reiki-ervaringen uit te wisselen, eventuele vragen te stellen en de cursus af te ronden. De inwijding en cursus zijn individueel. We nemen de nodige coronamaatregelen.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.