NeverMindzz

Praktijk voor mindfulness & coaching bij hoogsensitiviteit

Sabiene Seip | Assen

Mindfulness op het werk

Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van mindfulness. Mindfulness wordt onder andere ingezet in het kader van mentale fitheid, verzuimpreventie, reïntegratie en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers die goed in hun vel zitten werken effectiever en presteren beter. Een mindfulnesstraining helpt stressklachten, overspannenheid en burn-out te voorkomen, en het ziekteverzuim te verlagen. Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat.

Incompany training

Er zijn verschillende incompany mogelijkheden. Van inspirerende mindfulness workshop tot mindfulnesstrainingen op maat. Altijd nuchter, inspirerend, concreet en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken naar stress en mindfulness.

Waarom mindfulness op het werk?

Het snel groeiende aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat mindfulness training in organisaties positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers.

Professionals die mindfulness beoefenen:
werken effectiever
zijn stressbestendiger
hebben minder last van negatieve gedachten
kunnen zich beter focussen en concentreren
communiceren effectiever
kunnen beter omgaan met conflicten
zijn creatiever en innovatiever
hebben meer werkplezier
hebben meer overzicht in complexe situaties
kunnen beter prioriteiten stellen
hebben minder stress-gerelateerde klachten
kunnen dichter bij zichzelf blijven

Mindfulness workshops

Voor bedrijven verzorg ik mindfulness workshops op maat. Ik werk met groepen van 2 tot 30 personen. Een mindfulness workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mindfulness. Want wat is het nou eigenlijk? Wat zijn de effecten? Natuurlijk gaan we aan de slag met praktische oefeningen die iedere medewerker direct toe kan passen, zowel thuis als op het werk.

Mindful werken training

De mindful werken training is een incompany programma speciaal voor professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. In de mindful werken training gaan we in 6 sessies aan de slag met het trainen van de mind. Dit programma wordt vaak ingezet op basis van open inschrijving zodat alleen die collega's meedoen die ook echt commitment durven en kunnen geven aan het programma. Zo bereiken we in 6 sessies diepgang en werkelijke verandering.

Privé training mindfulness

Misschien laat de positie, de algehele onveiligheid binnen het bedrijf of simpelweg de agenda het niet toe om de groepstraining incompany aan te bieden. Dan train ik individueel in 6 sessies van 1 uur in mijn eigen praktijk of op locatie.

Kosten

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte.

Stuur je bericht

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? 
Neem vrijblijvend contact met me op!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief