NeverMindzz

Praktijk voor mindfulness & coaching bij hoogsensitiviteit

Sabiene Seip | Assen

Mindfulness voor kinderen & jongeren

Ben je snel afgeleid? Pieker je veel, waardoor je slecht slaapt en vaak moe bent? Of ben je misschien onzeker over jezelf? Vaak angstig of verdrietig? Er zijn een heleboel redenen om een mindfulnesstraining te volgen. Met de praktische mindfulnessoefeningen leer je jezelf beter te concentreren, je gedachten tot rust te brengen en je meer te ontspannen.

Wat is mindfulness?

Mindfulness leert je (beter) je gedachten en gevoelens op te merken en er met vriendelijke aandacht naar te kijken, zonder er meteen iets aan te willen veranderen. Je leert te zien hoe je gedachten invloed hebben op je gevoelens en reacties.

En hoe je bij paniek, stress, angst of zorgen bij je eigen rustpunt komt. Je kunt dingen beter accepteren zoals ze zijn en bent meer in het 'hier-en-nu'.

Over de training

Tijdens de 6-weekse mindfulnesstraining (voor jongeren: 8 weken) doen we oefeningen waardoor je beter merkt wat je in je lijf voelt en waar je hoofd vol mee zit. Je oefent in een klein groepje met leeftijdgenoten of alleen, als je dat liever wilt. De oefeningen passen bij jouw leeftijd. Iedere les duurt ongeveer een uur. Ook oefen je elke dag thuis. Want alleen door te doen leer je! Je ouders blijven op de hoogte via een wekelijkse mail.

Individueel of samen

De kinderen en jongeren die ik begeleid, ervaren vaak onzekerheid, stress, (faal)angst, piekergedachten, onrust en zijn veelal hoogsensief (HSK) en/of hoogbegaafd.

Een aantal keren per jaar verzorg ik een groepstraining voor kinderen die qua leeftijd bij elkaar passen. In een groep is maximaal ruimte voor 4 kinderen of jongeren. Zie de kalender op de homepage voor de eerstvolgende groepstraining. Deze gaat alleen door bij aanmelding van minimaal 2 kinderen, anders nodig ik je kind graag uit voor een individuele mindfulnesstraining.

Kosten mindfulness voor kinderen (6-12 jaar)

6-weekse mindfulnesstraining voor kinderen (6-12 jaar)
1 les per week van 45 tot 60 minuten (afhankelijk van de leeftijd)
Inclusief intake, 'Mindful Teddy' werkboek met oefeningen, telefonisch advies en mailwisseling met de ouders tijdens de trainingsperiode
225 euro (groepstraining) of 270 euro (individueel). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Kosten mindfulness voor jongeren (12-18 jaar)

8-weekse mindfulnesstraining voor jongeren (12-18 jaar)
1 les per week van 60 minuten
Inclusief intake, werkboek met oefeningen, telefonisch advies en mailwisseling met de ouders tijdens de trainingsperiode
295 euro (groepstraining) of 350 euro (individueel). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Stuur je bericht

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? 
Neem vrijblijvend contact met me op!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief