Telefoon:06-30 34 14 10
HSP Coachingstraject

Wat staat jou in de weg om moeiteloos jezelf te zijn? Om ontspannen, energiek en vanuit je eigen waarden te leven? Misschien weet je dat al precies of misschien wil je dat juist graag ontdekken. Als je niet lekker in je vel zit, blijf er niet mee rond lopen maar zoek hulp en werk aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe fijn is het om daar hulp bij te kunnen krijgen van iemand die gespecialiseerd is in hoogsensitiviteit en begrijpt waar je als (hoog)gevoelig persoon (HSP) tegenaan kunt lopen in het leven?

HSP Stress- en Burn-out jaarprogramma
Speciaal voor (hoog)gevoelige mensen met langdurige stressklachten, overspanning of burn-out heb ik een Stress- en Burn-out jaarprogramma ontwikkeld volgens o.a. de CSR®-methode. Samen werken we in jouw tempo aan jouw stressherstel. Eerst fysiek, dan mentaal! Passend voor jou? Lees hieronder meer over het Stress- en burn-out jaarprogramma.

Gratis coachingsessie
Alle coachingstrajecten op maat kun je zowel via videobellen als in Assen volgen. Maak een afspraak voor een gratis coachingsessie, dan vertel ik je er graag meer over.

Wanneer HSP- of Stresscoaching?
Je bent (mogelijk) hoogsensitief
Je hebt een vol hoofd
Je hebt moeite om tot rust te komen
Je stapt steeds in dezelfde valkuil
Je bent onzeker of faalangstig
Je bent perfectionistisch
Je ervaart (chronische) stress
Je wilt moeiteloos jezelf zijn
Je weet niet meer wat je wilt of kunt
Je wilt je intuïtie voelen en volgen
Je wilt van denken naar voelen
Je wilt meer zelfvertrouwen
Je kunt moeilijk de controle loslaten
Je wilt worden wie je bent
Bekijk het aanbod rond HSP- en Stresscoaching hieronder
 • Assen / online
 • CSR®-methode

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Mogelijk heb je dan al langere tijd stressklachten, ben je overspannen of burn-out. In een persoonlijke Stress-analyse bespreken we jouw scores op de CSR®-vragenlijst stressklachten en kijken we samen hoe het precies staat met jouw stressklachten, vermoeidheid en cognitieve functies. Je krijgt na afloop een samenvatting van de resultaten, tips en adviezen.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Na het invullen van de Stress-check weet je precies hoe het staat met jouw stressklachten. De vragenlijsten geven samen een compleet beeld van de ernst van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken. De vragenlijsten volgens deze CSR®-methode hebben een wetenschappelijke basis en de uitkomsten zijn betrouwbaar.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Twijfel je of je hoogsensitief (HSP) bent of een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS)? Heb je er wel eens over gehoord, maar weet je niet precies welke kenmerken bij deze eigenschap horen? Doe de gratis HSP/HSS-test en leer jezelf beter kennen. Wil je de uitslag nabespreken of meer weten over hoogsensitiviteit of HSP/HSS? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke HSP-analyse met uitgebreide uitleg, tips en adviezen.

 • Assen / online
 • in jouw tempo

Zoek je een ervaren HSP coach die jou specifiek kan helpen bij het herstel van jouw chronische stressklachten, overspanning of burn-out? Kies dan voor mijn unieke Stress- en burn-outprogramma. Ik werk volgens de erkende CSR®-methode en zet al mijn kennis en ervaring met mindfulness, ACT, ademcoaching en reiki voor je in. Eerst je lijf, dan mentaal! Werken aan jouw stressherstel in het tempo dat past bij jouw energieniveau.

 • Assen / online
 • vrijblijvend

Een klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvende coachingsessie van 30 minuten. We maken kennis en ik hoor graag waar jij hulp bij zoekt, zodat ik je meteen een eerste tip of advies kan geven. Voelt het goed? Dan maken we vervolgafspraken. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Assen, maar we kunnen ook (video)bellen!

 • Assen / online
 • alles over HSP

Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP/HSS-test alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit (HSP) of de hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS). Uiteraard op basis van de laatste wetenschappelijke kennis. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!