Telefoon:06-30 34 14 10
HSP Coachingstraject 'Worden wie je bent'

Speciaal voor hoogsensitieve mensen (HSP) heb ik een uniek, op-maat-coachingsprogramma ontwikkeld. Jouw persoonlijke coachingsvraag staat hierbij volledig centraal. In 14 individuele sessies kom je tot blijvende inzichten en veranderingen en leer je weer moeiteloos jezelf te zijn. Worden wie je bent! Dit programma kun je zowel online als in Assen volgen.

Wanneer HSP Coaching?
Je bent (vermoed je) hoogsensitief
Je hebt een vol hoofd
Je hebt moeite om tot rust te komen
Je stapt steeds in dezelfde valkuil
Je bent onzeker of faalangstig
Je bent perfectionistisch
Je ervaart stress
Je weet niet meer wat je wilt of kunt
Je wilt je intuïtie voelen en volgen
Je wilt meer zelfvertrouwen
Je kunt moeilijk de controle loslaten
Je wilt worden wie je bent
Bekijk het volledige aanbod voor HSP Coaching hieronder.
 • Assen / online
 • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

 • Assen / online
 • CSR®-methode

Zoek je een coach die jou met praktische, efficiënte en bewezen methoden kan helpen bij jouw hoogsensitiviteit, stressklachten, overspanning of burn-out? Ik help je graag verder met een coachingsprogramma helemaal voor jou op maat en in jouw tempo. De CSR®-methode is bewezen effectief bij het herstel van lichte tot ernstige chronische stress, zoals overspanning en burn-out. Na een Stress-check starten we jouw persoonlijke programma op basis van Mindfulness, ACT, Ademcoaching en/of Reiki. Ben je HSP, dan krijgt dat uiteraard ook alle aandacht.

 • online / Assen
 • alles over HSP

Tijdens dit individuele gesprek vertel ik aan de hand van de door jou of jouw kind ingevulde HSP-test alles wat er te weten valt over deze mooie eigenschap. Ik ga o.a. in op de werking van het hoogsensitieve brein en sta uitgebreid stil bij de talenten van hoogsensitieve kinderen en volwassenen, maar ook bij mogelijke valkuilen zoals onzekerheid, faalangst, perfectionisme en een laag zelfbeeld. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!

 • Assen / online
 • CSR®-methode

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Mogelijk heb je dan al langere tijd stressklachten, ben je overspannen of burn-out. In een persoonlijke Stress-analyse bespreken we jouw scores op de CSR®-vragenlijst stressklachten en kijken we samen hoe het precies staat met jouw stressklachten, vermoeidheid en cognitieve functies. Je krijgt na afloop een samenvatting van de resultaten, tips en adviezen.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Zit je niet lekker in je vel, ben je al langere tijd oververmoeid en heb je weinig energie voor leuke dingen? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel en herken je jezelf soms niet meer? Na het invullen van de Stress-check weet je precies hoe het staat met jouw stressklachten. De vragenlijsten geven samen een compleet beeld van de ernst van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken. De vragenlijsten volgens deze CSR®-methode hebben een wetenschappelijke basis en de uitkomsten zijn betrouwbaar.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Twijfel je of je hoogsensitief (HSP) bent of een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS)? Heb je er wel eens over gehoord, maar weet je niet precies welke kenmerken bij deze eigenschap horen? Doe de gratis HSP/HSS-test en leer jezelf beter kennen. Wil je de uitslag nabespreken of meer weten over hoogsensitiviteit of HSP/HSS? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke HSP-analyse met uitgebreide uitleg, tips en adviezen.

 • online
 • wetenschappelijke basis

Twijfel je of je kind hoogsensitief (HSK) is? Heb je er wel eens over gehoord, maar weet je niet precies welke kenmerken bij deze eigenschap horen? Doe de gratis HSP-test en leer je kind beter kennen! Wil je de uitslag nabespreken of meer weten over hoogsensitiviteit? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke HSP-analyse. Dit kan ook voor jezelf.

 • Gratis
 • met mindfulness Doe-boek

Een compleet e-book met de belangrijkste feiten en cijfers over hoogsensitiviteit én over mindfulness! Je leert jezelf als HSP beter kennen en ontdekt de toegevoegde waarde van mindfulness. Inclusief gratis mindfulness Doe-boek vol korte, praktische oefeningen om in 10 minuten per dag minder stress en meer rust en ontspanning te ervaren.