NeverMindzz

Mindfulness & coaching bij hoogsensitiviteit

Sabiene Seip | Assen

Coaching bij hoogsensitiviteit

In de wereld van nu raken hoogsensitieve kinderen gemakkelijk overprikkeld. Zien, horen, ruiken, proeven, voelen en dan al die prikkels en signalen nog eens in je hoofd en lichaam verwerken. Soms is het dan ineens teveel. Wat kan leiden tot plotselinge woedeaanvallen, huilbuien of het zich helemaal terugtrekken.

Andere aanpak

Als ouder ervaar je misschien dat de standaardaanpak niet werkt en ervaar je mogelijk weinig begrip vanuit school of de omgeving. Misschien weet je zelf niet hoe te reageren op je kind. Waar moet je stimuleren en waar begrenzen? Ik coach je hierbij met o.a. de BABA-methode en mindfulness.


Coaching voor ouder & kind

Ik coach jou en je kind graag bij jullie persoonlijke hulpvraag. Daarvoor maak ik gebruik van de laatste wetenschappelijke kennis op het gebied van hoogsensitiviteit, mindfulness en het speciaal ontwikkelde BABA-model door drs. Esther Bergsma. Het uiteindelijke doel is dat je kind zelf leert omgaan met zijn hoogsensitiviteit. De wereld blijft overweldigend, maar je kind leert zijn hoogsensitiviteit als kwaliteit te gebruiken en zichzelf staande te houden!

Kosten

Ieder kind is uniek en dat maakt ieder coachingtraject anders. In overleg bepalen we hoe de coaching vorm krijgt en hoeveel sessies nodig zijn. Gemiddeld zijn dat 5 tot 8 sessies. Soms blijkt gaande een traject dat er minder of meer sessies nodig zijn. Telefonisch kennismakingsgesprek: kosteloos
Intake en vervolgsessies: 55 euro per uur
Inclusief oefenmaterialen, evaluatie en eindverslag

Stuur je bericht

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? 
Neem vrijblijvend contact met me op!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief