Telefoon:06-30 34 14 10
Stuk

Na jarenlang trouwe dienst was het opeens over en uit. Er zat geen beweging meer in. Ik gaf de schuld al een beetje aan onszelf. We hadden misschien wel teveel van haar gevraagd. Soms zat ze onbedaarlijk heen en weer te schudden en kreeg ze nog maar met moeite de inhoud rond. Toch redde ze het altijd weer. Tot nu. Onze trouwe keukenmachine had het opgegeven.

Praktisch als ik ben, ging ik maar meteen op zoek naar een nieuwe. De mooiste exemplaren kwamen in de webshop voorbij, de een nog luxer en duurder dan de ander. Mijn fantasie sloeg een beetje op hol, ik geef het eerlijk toe.

Gelukkig was daar mijn man. Nuchter als altijd. Op Marktplaats vond hij eenzelfde zo-goed-als-nieuw-en- bijna-niet-gebruikt exemplaar met ook nog eens een zwaardere motor en met een blender die een week eerder bij ons gesneuveld was. En natuurlijk voor een leuk bedrag. Of we haar meteen konden ophalen? Dat kon.

Voel je hoe iedere dag meer en meer energie uit je weglekt?

Maar daar hield het verhaal nog niet op. Mijn man is zo iemand die pas iets gelooft als hij het zelf heeft gezien, dus stopte hij de stekker van de oude keukenmachine nog eens in het stopcontact en deed er een deeghaak in, in plaats van de slagroomklopper. En… je raadt het al. Niks aan de hand hè? Oké, het was duidelijk dat de oude machine heel wat meer decibellen veroorzaakt dan de nieuwe én dus niet helemaal compleet meer is, maar voor het ‘gewone’ bak- en hakselwerk nog prima te gebruiken. Alleen even een nieuwe slagroomklopper bestellen, want dat bleek de boosdoener. Dus verhuist die oude keukenmachine binnenkort naar onze zoon, die op zichzelf woont en haar nog graag een tweede leven gunt.

Misschien herken jij jezelf wel in meer of mindere mate in die oude keukenmachine. Is er al jarenlang teveel van je gevraagd en voel je dat het niet lang meer duurt voordat je helemaal vastloopt. Doe je nog heel hard je best om je gezin en huishouden draaiende te houden, én ook nog je werk goed te doen, maar voel je hoe iedere dag meer en meer energie uit je weglekt. In de hoop dat er een dag komt waarop het ‘opeens’ allemaal weer soepel gaat draaien.

Weet dan dat dat niet gaat gebeuren. Je hebt bij langdurige stressklachten echt iemand nodig die precies de oorzaak van je stressklachten weet te vinden en je helpt om de boel weer draaiende te krijgen. Iemand die precies aanvoelt wat jij als HSP of HSP/HSS nodig hebt om je weer energiek te voelen, zodat je weer kunt genieten van je leven. En natuurlijk om te voorkomen dat je later opnieuw vastdraait.

Wil je weten hoe serieus jouw stressklachten zijn? Download dan de officiële Stress-check met betrouwbare uitkomsten of neem vrijblijvend contact op.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Bereid aan jezelf te werken en graag kennismaken? Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Voor als je als HSP af wilt van je stressklachten en er voortaan uit wilt blijven. Meer energie, minder stress. Oftewel: ontspannen leven! Online of in mijn praktijk in Assen.

  • Gratis tips
  • e-book

Een praktisch e-book met alle feiten over hoogsensitiviteit, zodat je jezelf als HSP beter leert kennen. Inclusief gratis 15 waardevolle tips voor meer rust in je HSP-hoofd.

  • online
  • officiële test

Twijfel je nog of je hoogsensitief (HSP) bent of een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS)? Doe de gratis test en ontdek welke eigenschappen je van jezelf herkent in beide typen.

  • online
  • officiële test

Je bent al langere tijd oververmoeid, voelt je gespannen en prikkelbaar. Misschien voel jij je ook angstig en somber, en vergeet je soms dingen of maak je opeens fouten. Via deze test weet je precies hoe serieus jouw stress- en vermoeidheidsklachten zijn. De uitkomsten zijn betrouwbaar.