Telefoon:06-30 34 14 10
Groot cadeau

In deze maand van cadeautjes geven bedacht ik dat ik het afgelopen jaar niet alleen veel cadeautjes aan mijn klanten heb mogen weggeven, maar ook veel heb ontvangen.

Als ik mijn klanten zo mag geloven, dan is het grootste cadeau dat ik ze geef vaak de rust en ontspanning die ze weer ervaren en een stuk nieuwe energie. Ze hebben zichzelf in de trajecten beter leren kennen én accepteren, waardoor ze bewust andere keuzes durven maken en beter voor zichzelf zorgen.

Dankbaar
Wat klanten zich niet altijd realiseren is dat ik ook altijd heel dankbaar ben voor de cadeautjes die ze mij geven. En dan bedoel ik niet die lekkere chocola, een bloemetje of lief kaartje. Ik heb het over het gevoel van verbinding en vertrouwen. Ik vind het altijd weer heel bijzonder dat mensen mij een inkijkje geven in hun leven. Dat ze zich kwetsbaar durven op te stellen en me het vertrouwen geven om met ze te mogen samenwerken om hun valkuilen te leren zien en er voortaan zo goed mogelijk uit te blijven. 

Maak als HSP bespreekbaar hoe jij denkt, doet en voelt. Dat is namelijk helemaal oké!

We lijken op elkaar
Dat inkijkje leert me ook steeds weer hoeveel wij hoogsensitieve mensen op elkaar lijken en met dezelfde thema’s worstelen. Het altijd in je hoofd zitten, aan de verwachtingen van anderen willen voldoen, moeilijk keuzes kunnen maken, de onzekerheid, je snel afgewezen voelen, niet goed in groepen zijn, (faal)angst, perfectionisme en graag de controle willen hebben. Zomaar wat onderwerpen die iedere dag in mijn praktijk voorbij komen. Terwijl ik zo vaak hoor dat mijn klanten zich vaak ‘anders’ voelen, of zelfs ‘raar’ gevonden worden door hun omgeving. Vaak al sinds hun jeugd.

Jouw cadeau voor de wereld
Realiseer je dat jij echt niet de enige bent voor wie deze thema’s spelen. Eén op de vijf mensen om je heen is net als jij hoogsensitief. In je omgeving zijn er dan ook altijd mensen die zich in jouw verhaal herkennen. Haal je hoogsensitiviteit uit de taboesfeer - als je dat nog zo ervaart – en maak bespreekbaar hoe jij in elkaar zit, hoe jij denkt en voelt. Dat is namelijk helemaal oké! Je hebt zoveel fijne kwaliteiten in je waar de wereld iets aan heeft.

Laten we eens niet zo bescheiden doen. Wat is het grootste ‘cadeau’ dat jij het afgelopen jaar een ander hebt gegeven? 

  • Assen / online
  • 8 weken

Zit jij veel in je hoofd, voel jij je vaak gespannen en moe? Wil je leren hoe je anders kunt omgaan met moeilijke dingen in je leven? Kortom, wil jij weer rust en ontspanning ervaren in je hoofd en lijf? Een 8-weekse individuele mindfulnesstraining is een mindful coachingsprogramma waarbij we inzoomen op jouw hulpvraag. Uiteraard nemen we daarin jouw eventuele valkuilen rond hoogsensitiviteit mee. Mindfulness is bewezen effectief bij stress, angst en depressie. Vergoeding is mogelijk.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Bereid aan jezelf te werken en graag kennismaken? Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Voor als je als HSP af wilt van je stressklachten en er voortaan uit wilt blijven. Meer energie, minder stress. Oftewel: ontspannen leven! Online of in mijn praktijk in Assen.

  • online
  • 8 weken

Je zit veel in je hoofd, kunt je moeilijk ontspannen en wilt anders leren omgaan met de moeilijke gebeurtenissen in je leven; stress dus. Deze 8 weken zorg ik ervoor dat je hoofd weer leeg wordt, dat je weer rust en ontspanning kunt ervaren en dat je makkelijker met moeilijke dingen omgaat. Je geniet weer meer van het leven. Mijn officiële 8-weekse groepstraining Mindfulness MBSR/MBCT is bewezen effectief bij stress, angst en depressie. Vergoeding is mogelijk.

  • vanuit je eigen huis
  • do 15 juni | 19.00 uur

Even niets moeten, maar een moment 'zijn' met wat er vanochtend bij jou op te merken is. Echt een moment-voor-jezelf dus. Gun jezelf deze fijne workshop waar je als HSP gegarandeerd van opknapt. Voor meer rust en ontspanning in je hoofd èn in je lichaam.

  • Assen / online
  • halfjaarprogramma

Je hebt een 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd, die je goed heeft gedaan. Je bent bewuster gaan leven en voelt tegenwoordig beter hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Toch is het allemaal wat weggezakt en merk je dat je de laatste tijd niet meer zo lekker in je vel zit. Bovendien wil je verder met je persoonlijke groei. Je wilt vaker bewuste keuzes maken, die écht bij jou passen. Ook als dat spannend is.