Telefoon:06-30 34 14 10
Ademcoaching Methode Beter ademen®

Wil je meer rust en ontspanning ervaren? Adem je vaak hoog en snel? Je ademt zoals je je voelt en je voelt je zoals je ademt. Je adem verbindt je hoofd met je lijf;  je denken met je voelen. Bewust ademen helpt je om bewust te leven. Een mooie aanvulling op mindfulness! De Methode Beter ademen® (ontwikkeld door Marleen van den Hout) bestaat uit 5 stappen die je makkelijk integreert in je dagelijks leven. Je ervaart in 5 lessen meer rust, ontspanning, energie en vitaliteit. Ontdek het zelf! Ook voor jongeren en kinderen een aanrader.

Resultaten van Beter ademen®
Je weerstand gaat omhoog
Je hebt minder stress
Je bent meer ontspannen
Je slaapt beter
Je krijgt meer energie
Je verbetert je slaapapneu
Je voelt je vitaler
Je verbetert je spijsvertering
Je lost je hyperventilatie op
Je verbetert je astma
Je verbetert je intuïtie
Je voorkomt migraine
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je leert wat je écht wilt
 

Bekijk alle mogelijkheden voor ademcoaching hieronder.

  • Assen / online
  • alles over HSP

Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP/HSS-test alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit (HSP) of de hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP/HSS). Uiteraard op basis van de laatste wetenschappelijke kennis. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Je bent goed zoals je bent!

  • Assen / online
  • 5 sessies

Wil je meer rust en ontspanning ervaren? Adem je vaak hoog en snel? De Methode Beter ademen® bestaat uit 5 stappen die je makkelijk integreert in je dagelijkse leven. Het is een complete ademmethode voor structureel meer innerlijke rust, energie, passie en plezier. Je adem gaat omlaag, verruimt en je leert deze in te zetten voor persoonlijke groei. Beter ademen® helpt bij (chronische) hyperventilatie, astma en migraine.

  • Assen / online
  • vrijblijvend

Een persoonlijke klik is voor veel hoogsensitieve mensen belangrijk. Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bespreken waar ik jou of je kind mee kan helpen. Voelt het goed, veilig en vertrouwd? Dan maken we vervolgafspraken. Voel je welkom en maak een afspraak.

  • online
  • ma 14 juni 2021 | 19.30 uur

Ervaar wat mindfulness en ademcoaching jou kunnen opleveren met deze gratis online workshop tijdens de Week van de HSP! Ik vertel je meer over mindfulness en ademcoaching, maar we gaan vooral praktische oefeningen doen. Zo ervaar je meteen meer rust en ontspanning aan het einde van de avond. Ook is er gelegenheid voor vragen over jouw hoogsensitiviteit en kun je ervaringen uitwisselen met andere HSP'ers. Het wordt een afwisselende en ontspannen avond.